MEJDAL HUNDEPENSION I HOLSTEBRO

- NÅR FERIEN SKAL VÆRE GOD

Vi tilbyder

En hundeferie på landet betyder motion og oplevelser i den friske luft, overnatning i hyggelige og komfortable værelser og masser af selskab.

Hos Mejdal Hundepension har vi 45 værelser til hunde heraf 32 med egen udgang til løbegård. Der er 7 værelser til katte, heraf 4 med udendørs voliere..

Hos hundene er der gulvvarme. Hvert værelse er forsynet med en hyggelig seng. Man er velkommen til at bringe sit eget "sengetøj" , så det er lidt mere hjemligt(se huskeseddel).

Der er mange vinduer i pensionen. Det bevirker, at der er lyst og venligt overalt. Der er musik at lytte til, når de ikke er travlt optaget af at lege udendørs i løbegården. Desuden er der altid lidt lys tændt, så de også om natten kan orientere sig.

  • Vi gør en dyd ud af at have stille, rolige og trygge forhold.
  • Vi står gerne op midt om natten for at berolige, hvis den er urolig.
  • Vi er også meget opmærksomme på, at de har et godt naboskab. De kommer til at stå ved siden af hunde/katte, som de kommer godt ud af det med.

Hundene får lange udendørs legeperioder. Nogle i selskab med andre hunde, andre har egen løbegård. Det gør dem dejlige trætte – både fysisk og mentalt – og er med til at skabe ro og tilfredshed på alle hundeværelser.

Vores speciale er små hunde, fordi her er så stille og roligt. Vi tager gerne imod hunde i alle størrelser.

Store og sikre løbegårde

Mejdal Hundepension - Tingagervej 4, Mejdal - 7500 Holstebro - Tlf. 9740 1780 / 2965 6465
mail@mejdalhundepension.dk - SE Nr. 15031670 - Kontonr. 9634-152315