MEJDAL HUNDEPENSION I HOLSTEBRO

- NÅR FERIEN SKAL VÆRE GOD

Foder, pleje og sundhed

Foder og pleje:

fodrer-du-din-hund-og-kat-korrektOpholdet er "All Inclusive". Det vil sige, at det også er incl. foder. Vi fodrer 1-2 gange dagligt. Jer, som køber jeres foder her, fodrer vi i samme serie. Resten får uspecificeret menu.
Man behøver ikke fodre sin hund hjemmefra, da vi fodrer alle hunde efter ankomst. Man er også velkommen til at medbringe eget foder. Det er uden ekstra betaling, hvis det er tørfoder og pakket i portionsposer. De hunde, som ikke er vant til tørkost, anbefaler vi medbringer eget mad. For at opretholde en høj hygiejnisk standard fodrer vi ikke med BARF.

Sundhed:

Vi modtager kun sunde og raske hunde. Er en rask hund opereret, modtager vi den igen, når trådene er fjernet. Eventuel penicillin- eller øre/øjenbehandling skal være afsluttet

Vi får kontrolbesøg af dyrlægen 2 gange årligt(Trehøje Dyrlæger). Derudover kommer de fra Veterinær direktoratet, region Herning. 

Alle hundene skal være vaccinerede og ledsages af gyldig vaccinationsattest (Hundesyge, leverbetændelse og paravirus). Vaccinen skal være givet mindst 1 uge før ankomst. Den skal re-vaccineres efter jeres dyrlæges anbefalinger. Re-vaccinationsdatoen skal stå i attesten. Der er meget forskel på, hvad den enkelte dyrlæge anbefaler. Det er typisk mellem et og tre års interval.

Vi anbefaler kraftigt, at hunden også bliver vaccineret mod kennelhoste hvert år, men det er ingen krav. Kennelhoste vaccinen gives som en næsespray. Vaccinen skal gives minimum 1 uge før. Kennelhoste vaccinen virker et år.

Hunden skal være fri for lopper.

For at sikre en hygiejnisk og velfungerende pension, modtager vi kun renlige hunde. Eneste undtagelse er hvalpe.

glad bearnersennencavalie i kurv med ben

 

Mejdal Hundepension - Tingagervej 4, Mejdal - 7500 Holstebro - Tlf. 9740 1780 / 2965 6465
mail@mejdalhundepension.dk - SE Nr. 15031670 - Kontonr. 9634-152315