MEJDAL HUNDEPENSION I HOLSTEBRO

- NÅR FERIEN SKAL VÆRE GOD

Salg af Hundefoder
Læs om: Profine
Læs om: Probiotic Live
Læs om: Mejdal Hundepension Favorit

Profine

En foder, som vi er ekstra glade for at fået forhandlingen af. Den er særlig eksklusiv, og er konkurrence dygtig i pris.

Det er en glutenfri foder, som ikke indeholder allergener som f.eks. soya, korn og oksekød. Mange hunde døjer med allergier.

Den indeholder mere kød, er og er i mange varianter, så alle behov kan tilgodeses. Der er en høj udnyttelse af foderet.

 

Probiotic Live

Premium hundefoder med probiotiske bakterier, der supporterer de gavnlige bakterier, der i forvejen findens i hundens tarmsystem. Det er blevet alment kendt, at en afbalanceret tarm, har stor indflydelse på helbredet. 

Probiotica kan understøtte på mange måder: Øge optagelsen af næringsstoffer, forbedre fordøjelsen, god til hud og pels samt reducerer risikoen for allergier.

ProBiotic LIVE indeholder naturlige ingredienser af højeste kvalitet for at opnå Premium standard. Kvaliteten af kylling, lam, fisk, ris, majs, animalsk fedt, lakseolie, vitaminer, mineraler og de andre råvarer møder standarderne til et komplet højkvalitets hundefoder. Det unikke mix af olier og fedtsyrer gør produktet ualmindelig velsmagende og meget letfordøjgeligt.

Der er fodervarianter fra hvalp til senior.

 

Mejdal Hundepensions Favorit

Kvalitetsfoder til konkurrence dygtig pris. Det er dansk produceret og lavet med kylling og et højt indhold af laks.Er velegnet til alle raske voksne hunde, og særdeles velegnet ved pelsproblemer. Højt indhold af laks forebygger livsstilssygdomme og problemer med bevægeapparatet.

 hund og kat ser i kleskab   

Mejdal Hundepension - Tingagervej 4, Mejdal - 7500 Holstebro - Tlf. 2965 6465
mail@mejdalhundepension.dk - SE Nr. 3875-3738 - Kontonr. 9634-152315