MEJDAL HUNDEPENSION I HOLSTEBRO

- NÅR FERIEN SKAL VÆRE GOD

Vi har 71 gæster og ingen medlemmer online

facebookFindOS2

Salg af Hundefoder
Læs om: Profine
Læs om: Sam´s Field
Læs om: Country Dog

Læs om: Happy Dog

Profine

En foder, som vi er ekstra glade for at fået forhandlingen af. Den er særlig eksklusiv, og er konkurrence dygtig i pris.

Det er en næsten glutenfri foder, som ikke indeholder allergener som f.eks. soya, korn og oksekød. Derfor er den forebyggende mod allergi, og særdeles velegnet til hunde med allergi.

Den indeholder mere kød, er og er i mange varianter, så alle behov kan tilgodeses. Der er en høj udnyttelse af foderet.

Se mere på profinepet.dk

 

Sam´s Field

Sam´s Field er en komplet Super Premium opskrift, som respekterer alle hundes naturlige ernæringsbehov i henhold til deres alder, race, størrelse og deres varierende behov for energi i forhold til aktivitetsniveau.

De enstående opskrifter med højt indhold af kvalitetskød og animalske proteiner i kombination med frugt- og grøntsagsekstrakter og deres funktionelle komponenter, bidrager til optimal fordøjelse og effektiv udnyttelse af næringsstoffer i organismen.

Tilstedeværelsen af kornpodukter i mange hundfoderprodukter nedsætter oftest fordøjeligheden, og gør optagelsen af næringsstoffer i fordøjelseskanalen langsommere. Opskrifterne brugt i Sam´s Fields er anderledes ved at minimere risici for foderintolerance og andre negative reaktioner på grund af det lave indhold af traditionelle kornsorter- og er derfor en mere sikker måde at spise sundt på. 
Se mere på samsfield.dk

ProBiotic Live

Premium hundefoder med probiotiske bakterier, der supporterer de gavnlige bakterier, der i forvejen findens i hundens tarmsystem. Det er blevet alment kendt, at en afbalanceret tarm, har stor indflydelse på helbredet. 

Probiotica kan understøtte på mange måder: Øge optagelsen af næringsstoffer, forbedre fordøjelsen, god til hud og pels samt reducerer risikoen for allergier.

ProBiotic LIVE indeholder naturlige ingredienser af højeste kvalitet for at opnå Premium standard. Kvaliteten af kylling, lam, fisk, ris, majs, animalsk fedt, lakseolie, vitaminer, mineraler og de andre råvarer møder standarderne til et komplet højkvalitets hundefoder. Det unikke mix af olier og fedtsyrer gør produktet ualmindelig velsmagende og meget letfordøjgeligt.

Der er fodervarianter fra hvalp til senior.

 

Country Dog

Premium hundefoder til økonomisk pris. Fuldfoder til voksne hunde med kylling som primære protein kilde. Foderet indeholder vitaminer og mineraler samt probiotica. Der er tilsat lakseolie, og indeholder ikke soya eller hvede. Det er naturligt konserveret. Country Dog bruger vi ofte i pensionen, da den dækker hundens behov, er velsmagende, har den gavnlige lakseolie og er skånsom for maven.

Se mere på countrydog.dk

hund og kat ser i kleskab   

Happy Dog

Happy Dog fører et bredet sortiment. Der er sund førsteklasses kvalitets foder til konkurrence dygtig pris. Der er supreme foder lavet af de højeste standarder med unikke opskrifter og eksklusive ingredienser. 

Under de strengeste kvalitetskontroller udvikles enestående opskrifter med en fordøjelighed på over 90 %, der giver større velvære hos dit dyr.

Din hunds sundhed og livsglæde er på én gang et krav og en forpligtigelse- fra hvalp til senior.

Happy Dog fører et bredt sortiment, hvilket gør, at vi kan finde foder til ethvert behov.

Mejdal Hundepension - Tingagervej 4, Mejdal - 7500 Holstebro - Tlf. 9740 1780 / 2965 6465
mail@mejdalhundepension.dk - SE Nr. 15031670 - Kontonr. 9634-152315