MEJDAL HUNDEPENSION I HOLSTEBRO

- NÅR FERIEN SKAL VÆRE GOD

Iris’ og Steffens erfaringer

Gennem mange år har vi fodret rigtig mange hunde, og fodret med meget forskelligt foder. Det har givet os en meget stor erfaring med hundefoder. Der er utrolig stor forskel på foder, og på den enkeltes hund foderbehov. Der er ikke entydig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vi oplever også, at man kan sikre sin hund en bedre sundhed ved at vælge en korrekt foder, og dermed spare penge på dyrlægeregningen.

Det er vigtigt at fodre sin hund med "øjnene". Ser den ud, som du gerne vil have den. Er den for tynd eller tyk, er den pæn i pelsen uden megen fældning, og er dens afføring af en passende mængde og en fast konsistens. Døjer den med allergi, har den problemer med hud, pels, hjerte- eller nyresygdomme. Hvad end problemer din hun måtte have, vil vi kunne være behjælpelige med at finde et korrekt foder.

I en lidt billigere foder er der de nærringsstoffer og vitaminer, som hunden har brug for. Måske er der lidt mere at samle op efter den. Men er hunden glad og tilpas, og du synes ulemperne er acceptable, så kan man sagtens bruge et billigt foder.

Har din hund et særligt behov, kan det være givet godt ud at købe en lidt bedre foder, som er målrettet det behov, som den har. Desuden kan det være med til at forebygge problemer i bevægeapperatet, hjerte-kar lidelser, allergi mm.

Især ved hvalpe og gamle hunde, oplever vi man med stor fordel kan bruge en lidt bedre foder, hvor indholdet er målrettet deres behov. Det kan forebygge sygdomme, og gøre alderdommen lidt lettere.

Mejdal Hundepension - Tingagervej 4, Mejdal - 7500 Holstebro - Tlf. 9740 1780 / 2965 6465
mail@mejdalhundepension.dk - SE Nr. 15031670 - Kontonr. 9634-152315