MEJDAL HUNDEPENSION I HOLSTEBRO

- NÅR FERIEN SKAL VÆRE GOD

Vi har 38 gæster og ingen medlemmer online

facebookFindOS2

Salg af Hundefoder
Læs om: Profine
Læs om: Probiotic Live
Læs om: Mejdal Hundepension Favorit

Profine

En foder, som vi er ekstra glade for at fået forhandlingen af. Den er særlig eksklusiv, og er konkurrence dygtig i pris.

Det er en næsten glutenfri foder, som ikke indeholder allergener som f.eks. soya, korn og oksekød. Derfor er den forebyggende mod allergi, og særdeles velegnet til hunde med allergi.

Den indeholder mere kød, er og er i mange varianter, så alle behov kan tilgodeses. Der er en høj udnyttelse af foderet.

 

Probiotic Live

Premium hundefoder med probiotiske bakterier, der supporterer de gavnlige bakterier, der i forvejen findens i hundens tarmsystem. Det er blevet alment kendt, at en afbalanceret tarm, har stor indflydelse på helbredet. 

Probiotica kan understøtte på mange måder: Øge optagelsen af næringsstoffer, forbedre fordøjelsen, god til hud og pels samt reducerer risikoen for allergier.

ProBiotic LIVE indeholder naturlige ingredienser af højeste kvalitet for at opnå Premium standard. Kvaliteten af kylling, lam, fisk, ris, majs, animalsk fedt, lakseolie, vitaminer, mineraler og de andre råvarer møder standarderne til et komplet højkvalitets hundefoder. Det unikke mix af olier og fedtsyrer gør produktet ualmindelig velsmagende og meget letfordøjgeligt.

Der er fodervarianter fra hvalp til senior.

 

Mejdal Hundepensions Favorit

Kvalitetsfoder til konkurrence dygtig pris. Det er dansk produceret og lavet med kylling og et højt indhold af laks.Er velegnet til alle raske voksne hunde, og særdeles velegnet ved pelsproblemer. Det høje indhold af laks forebygger livsstilssygdomme.

 

hund og kat ser i kleskab   

Happy Dog

Happy Dog fører et bredet sortiment. Der er sund førsteklasses kvalitets foder til konkurrence dygtig pris. Der er supreme foder lavet af de højeste standarder med unikke opskrifter og eksklusive ingredienser. 

Under de strengeste kvalitetskontroller udvikles enestående opskrifter med en fordøjelighed på over 90 %, der giver større velvære hos dit dyr.

Din hunds sundhed og livsglæde er på én gang et krav og en forpligtigelse- fra hvalp til senior.

Happy Dog fører et bredt sortiment, hvilket gør, at vi kan finde foder til ethvert behov.

Mejdal Hundepension - Tingagervej 4, Mejdal - 7500 Holstebro - Tlf. 9740 1780 / 2965 6465
mail@mejdalhundepension.dk - SE Nr. 15031670 - Kontonr. 9634-152315